SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Ferits una dona i els quatre fills en un accident a Bellver de Cerdanya

El cotxe sortir de la via aquest dijous i va xocar contra un arbre a l’LP-4033 || La conductora va ser evacuada en helicòpter en estat greu a l’hospital de Sabadell

Vista de l’helicòpter del SEM que va traslladar la conductora ferida greu a Bellver de Cerdanya.

Vista de l’helicòpter del SEM que va traslladar la conductora ferida greu a Bellver de Cerdanya.BOMBERS BELLVER DE CERDANYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona i els seus quatre fills van resultar ferits dijous al matí al xocar el vehicle en el qual viatjaven contra un arbre a Bellver de Cerdanya. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís de l’accident a les 8.34 hores després que, per causes que es desconeixen i s’investiguen, el turisme en què viatjaven els ferits patís sortís de la via a la carretera LP-4033 en direcció a Bellver de Cerdanya. La conductora del vehicle, una veïna de Barcelona de quaranta-cinc anys, va quedar atrapada a l’interior del cotxe per les cames, per la qual cosa els Bombers van haver de rescatar-la. Un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) la va evacuar en estat greu amb algunes policontusions a l’hospital Parc Taulí de Sabadell. A l’interior del vehicle també viatjaven quatre fills de la dona, d’entre vint-i-dos i set anys, i tots ells van ser evacuats pel SEM en estat menys greu a l’hospital de Puigcerdà. En aquest accident, també hi van actuar els Mossos d’Esquadra.

D’altra banda, un conductor de trenta-set anys va resultar ferit per una col·lisió amb el cotxe contra una furgoneta a la carretera C-14 al terme municipal de Ribera d’Urgellet. L’accident va tenir lloc dijous, poc després de les nou del matí, quan tots dos vehicles van col·lidir en direcció a la Seu d’Urgell. A causa d’aquest sinistre, el conductor del vehicle va resultar ferit menys greu i va ser evacuat pel SEM a l’hospital de la Seu. Una altra persona va rebre l’alta al mateix lloc del xoc. Pel que fa a l’afectació viària, els Mossos d’Esquadra van establir pas alternatiu per poder retirar els vehicles.

El conductor d’un turisme va ser evacuat a l’hospital de la Seu després d’un xoc a Ribera d’Urgellet

D’altra banda, una persona va resultar ferida lleu aquest dijous al migdia a causa d’una col·lisió entre dos vehicles a l’autovia A-14 al seu pas per Alguaire. L’accident va tenir lloc a les 14.38 hores i el ferit va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova.

Quant a afectacions per l’operació sortida, ahir al matí es van registrar fins a nou quilòmetres de retencions per accedir a Andorra des de la Seu d’Urgell (N-145) i també hi va haver quatre quilòmetres de cues a la carretera C-28 entre Baqueira i València d’Àneu. Així mateix, dijous a la tarda hi va haver una gran afluència de trànsit en carreteres com l’A-2 i la C-14.

tracking