SEGRE

SUCCESSOS MALTRACTAMENTS

La Guàrdia Urbana arresta dos homes acusats de violència masclista

Un va agredir l’exparella a General Brito

La caserna de la Guàrdia Urbana és al carrer Salmerón.

La caserna de la Guàrdia Urbana és al carrer Salmerón.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos nous casos de violència masclista a la ciutat de Lleida i ja són quatre aquesta setmana. La Guàrdia Urbana va arrestar dimecres a la nit i dijous al matí dos homes acusats d’agredir les seues parelles o exparelles, que s’afegeixen així als altres dos detinguts en casos similars que es van produir dilluns i dimarts.

Un veí de Lleida de 28 anys va ser detingut dimecres cap a les 21.30 hores després que pegués la seua exparella, de la qual tenia una ordre d’allunyament. El succés va tenir lloc al carrer General Brito. Un ciutadà va alertar que havia vist una parella que es discutia al carrer, i que l’home s’havia quedat a la via pública mentre que la dona s’havia refugiat en un bar. Quan van arribar al lloc, els agents van comprovar que hi havia un home xisclant. A l’identificar-lo, l’individu va explicar que s’havia discutit amb l’exdona. Els agents van accedir al local i van observar que la dona tenia un fort cop a la cara i una ferida al llavi.

Dos veïns més de Lleida van ser detinguts dilluns i dimarts per agredir les seues parelles

També van comprovar que l’home no podia atansar-se a la dona perquè sobre ell pesava una ordre d’allunyament emesa per un jutjat de Lleida. La Guàrdia Urbana va arrestar el jove com a presumpte autor dels delictes de violència de gènere, lesions i trencament de condemna.

D’altra banda, una dona va anar dijous al matí amb la seua parella a la caserna de la Guàrdia Urbana per denunciar que l’home feia diversos mesos que la maltractava però que no ho havia denunciat abans perquè tenia por. La dona també va explicar que la nit anterior el marit l’havia colpejat per tot el cos i que l’havia insultat. Els agents van procedir a detenir l’home, M.D.T., un veí de Lleida de quaranta-tres anys.

tracking