SEGRE

La Primitiva deixa 1.382.000 euros a un apostador que en va jugar dos a Magraners

Va encertar els sis números de la Primitiva d’ahir amb una combinació manual

Anabel és una de les treballadores de l'estanc de Magraners que va repartir ahir 1,3 milions d'euros.

La Primitiva deixa 1.382.000 euros a un apostador que en va jugar dos a MagranersAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estanc del carrer Miguel Hernández número 2 de Lleida, al barri lleidatà de Magraners, va repartir dissabte a la nit 1.382.290 euros a un apostador que va jugar només dos euros en un bitllet de la Primitiva. Es tractava d’apostes manuals i el propietari del local, Joan Mazarico, desconeixia qui era l’afavorit, que va ser l’única persona que va encertar els sis números del sorteig (14, 22, 24, 26, 31, 41). Mazarico, que es trobava de vacances a la costa catalana quan va rebre la notícia, va assegurar que obriria “una botella de cava” per celebrar-ho i que quan torni a Lleida se n’anirà a sopar amb els altres tres treballadors de l’estanc. “Estem contents perquè donar un premi és sempre una satisfacció i després la gent juga més.” A més, un altre jugador de l’administració de loteries número 1 de Trigueros (Huelva) va marcar correctament cinc dels números més el complementari i es va emportar 207.343 euros.

No obstant, aquest no és el primer premi milionari que es reparteix aquest any a Lleida, perquè l’administració número 1 de Vielha va segellar durant l’última setmana de febrer un bitllet afavorit amb un premi d’un milió d’euros d’un sorteig de l’Euromilions. El de la capital aranesa va ser un dels premis de la categoria El Milió.

Així mateix, l’abril de l’any passat, el quiosc llibreria Casa Manela d’Esterri d’Àneu va repartir més de cinc milions d’euros a un sol jugador de la Lotto 6/49 que va encertar la combinació guanyadora del sorteig, una quantia que formava part d’un pot especial en joc per commemorar el trentè aniversari d’aquesta entitat de jocs i apostes. Aquest és un dels premis més grans que ha deixat la loteria a Lleida a un sol guanyador. Tanmateix, el supera de lluny un premi de 39,5 milions que va deixar l’Euromilions a Lleida el desembre del 2014, el premi més gran que s’ha repartit mai a la demarcació, amb un bitllet segellat al carrer Segrià.

A més, el novembre del 2015 la Primitiva va deixar 1,8 milions més a Torres de Segre, mentre que el setembre del 2014 la Bonoloto en va deixar 1,3 a Massalcoreig. Aquell mateix any, un veí de la Seu d’Urgell a l’atur i amb família a càrrec es va emportar 1,4 milions amb la Bonoloto. L’any 2016, l’atzar va deixar més de catorze milions en grans premis a la demarcació.

tracking