SEGRE

JOCS ATZAR

Expectació al barri de Magraners per conèixer la identitat del milionari de la Primitiva

El propietari de l’administració desconeix qui és l’afortunat i explica que els seus clients són veïns, treballadors del polígon i gent de pas || Va encertar sis números amb una aposta de dos euros

Clients del bar Fina, ahir a la tarda comentant la notícia.

Clients del bar Fina, ahir a la tarda comentant la notícia.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sorpresa, alegria i expectació van ser algunes de la sensacions que van experimentar ahir els veïns del barri de Magraners al saber-se que l’estanc del carrer Miquel Hernández número 2 havia segellat una Primitiva premiada amb 1.382.290 euros al sorteig de dissabte a la nit amb una aposta de només dos euros, com va avançar SEGRE ahir. El propietari de l’administració, Joan Mazarico, va assegurar ahir que “desconec per complet qui pot ser l’afortunat. Dimarts quan obrim de nou l’establiment segurament passarà molta gent a preguntar-m’ho”.

Sobre la possibilitat que l’afortunat sigui un veí del barri, Mazarico, que aquests dies es troba a la costa de Tarragona, va afegir que “és possible, com també és possible que sigui algun treballador de les empreses que hi ha al polígon o algú que estigui de passada”. El local es troba al costat de la carretera N-240, a escassos metres d’una gasolinera i del polígon industrial El Camí dels Frares, “per la qual cosa el perfil del client és molt variat”, va afegir Mazarico.

Veïns de la zona, treballadors del polígon i persones de passada, perfil del client de l’administració

Els veïns es preguntaven ahir per l’afortunat. El president de l’associació de veïns del barri, Juan Gallardo, va afirmar que “he tingut una gran sorpresa al conèixer la notícia. Tant de bo sigui un veí del barri però és poc probable pel lloc en què es troba l’administració”. Per la seua part, clients del bar Fina, al centre del barri, ho comentaven ahir a la tarda. “Ja m’agradaria haver estat jo l’afortunada”, deia una jove. Tots ells van afirmar que desitjaven que l’afavorit fos un veí del barri. “Imagina’t el que es pot fer amb tants diners!”, assegurava un home. També els bancs tindran interès a conèixer la identitat del guanyador.

La combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva de dissabte va ser la formada pels números 14, 22, 24, 26, 31, 41. El número complementari va ser el 39, el reintegrament el 6 i el Joker, el 6166394. La recaptació va assolir els 10.995.017 euros.

A més del premiat a Lleida, hi va haver un altre bitllet guanyador de segona categoria va ser validat a l’administració de loteries número 1 de Trigueros (Huelva), premiat amb 207.343 euros.

Aquest és el quart premi que toca a les comarques de Lleida l’últim mes. Dissabte passat l’administració La Ganxa de la Pobla de Segur, situada a l’avinguda Catalunya, va repartir diversos dècims premiats amb 12.000 euros corresponents a un segon premi de la Loteria Nacional. Aquesta administració havia venut tota una sèrie (deu dècims) afavorida amb el primer premi del mateix sorteig una setmana abans, per la qual cosa va repartir un total de 600.000 euros (60.000 euros per dècim).

A finals del mes de febrer passat, l’administració número 1 de Vielha, situada a l’avinguda Casteiro, va segellar un bitllet que va resultar afavorit amb un premi d’un milió d’euros corresponent al sorteig de l’Euromilions, que aquell mateix dia va donar 88.862.248 euros a un bitllet validat a la localitat gaditana de la Línea de la Concepción. Una penya d’unes setanta persones va ser l’afavorida amb el premi.

El premi rècord a Lleida va ser de 39,5 milions d’euros el 2014

El premi més alt repartit en un sol bitllet a les comarques de Lleida va ser un Euromilions, que al desembre va deixar 39,5 milions d’euros. Se’l va emportar un únic guanyador a Espanya de la primera categoria d’aquest sorteig i en una aposta de quatre euros. L’afavorit va encertar cinc números i les dos estrelles i es va convertir en el guanyador del premi més gran que s’ha repartit mai a la província. El bitllet premiat es va segellar a l’estanc número 37 de Lleida, situat al carrer Segrià. A la persona guanyadora, de la qual mai s’ha conegut la identitat, es va emportar 31,6 milions després que li descomptés el 20% d’impostos obligatoris en premis superiors a 2.500 euros. La notícia també va provocar una enorme expectació entre els veïns de la zona.

Clients del bar Fina, ahir a la tarda comentant la notícia.

Clients del bar Fina, ahir a la tarda comentant la notícia.AMADO FORROLLA

tracking