SEGRE

ESTABLIMENTS ABANDÓ

Saqueig i vandalisme als Lauren tres anys després d'haver-los tancat

Pantalles i altaveus destrossats i sales completament abandonades || La Urbana identifica dos adults i dos menors que havien accedit a les instal·lacions

Un agent de la Guàrdia Urbana, dilluns a la nit inspeccionant les instal·lacions.

Un agent de la Guàrdia Urbana, dilluns a la nit inspeccionant les instal·lacions.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gairebé tres anys després del tancament, les instal·lacions que un dia van acollir el complex de cines Lauren continuen abandonades a la seua sort i l’interior és objecte de saquejos i d’actes vandàlics. Les sales en les quals es projectaven les pel·lícules estan completament abandonades, plenes de pols i teranyines, les pantalles estan esquerdades i molts altaveus, arrancats.

Altres dependències, com les taquilles o la sala de venda de crispetes, també han estat saquejades. I és que fa anys que les portes d’accés estan rebentades i és fàcil accedir a l’interior. De fet, agents de la Guàrdia Urbana van identificar dilluns a la nit quatre persones, dos adults i dos adolescents de 14 i 15 anys, que havien entrat als Lauren.

L’alerta la va donar un ciutadà cap a les 23.30 hores després d’observar com quatre individus accedien a les instal·lacions. Un adult i un dels menors són pare i fill. Respecte a l’altre jove, els agents van avisar la mare perquè se’n fes càrrec.

Aquesta no és la primera vegada que es detecten saquejos als cines Lauren. Fa dos anys, el propietari (Antoni Llorens, que va morir el març del 2017) va presentar una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra al comprovar que havien robat diferents objectes com pantalles de televisió o aparells electrònics. Va ser pocs dies després que SEGRE publiqués que diverses persones havien accedit a l’interior del magatzem en el qual es guardava material i s’emportessin pel·lícules i altres objectes.

Intenten localitzar els amos per tapiar els accessos La Guàrdia Urbana intentava ahir localitzar els propietaris dels cines per posar en el seu coneixement els fets i saber si posaran una denúncia per robatori. Fa dos anys, l’empresa es trobava en un procediment concursal, i l’amo va morir l’any passat. També es requerirà als propietaris, d’altra banda, que tapiïn els accessos per seguretat i per tal d’evitar que puguin entrar-hi més persones.

Un agent de la Guàrdia Urbana, dilluns a la nit inspeccionant les instal·lacions.

Un agent de la Guàrdia Urbana, dilluns a la nit inspeccionant les instal·lacions.ITMAR FABREGAT

tracking