SEGRE

TRIBUNALS GARDENY

La justícia avala la Paeria i obliga The Hill a pagar el cànon del 2015

Considera que la concessió va començar aquell any, sense valorar si es va utilitzar l’espai en aquell temps || L’empresa veu “ambigua” la sentència i estudia recórrer-la al TSJC

Edifici on està ubicada la discoteca The Hill, en el Turó de Gardeny.

Edifici on està ubicada la discoteca The Hill, en el Turó de Gardeny.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La titular del jutjat contenciós administratiu de Lleida ha desestimat el recurs contra la Paeria que va presentar l’empresa Agora del Este, titular de la discoteca The Hill de Gardeny, per prolongar fins al 2019, un any més del fixat al contracte, la concessió de l’espai. L’empresa va presentar aquest recurs al·legant que, malgrat que la concessió començava l’estiu del 2015, no van poder obrir fins a l’estiu del 2016 i que les bases del concurs deien que tenien dret a quatre temporades estivals completes. A la sentència, la jutge justifica el rebuig d’aquest recurs al·legant que el contracte estipulava la cessió de l’espai durant quatre anys concrets (del 2015 al 2018) i que tant la Paeria com Agora del Este van firmar l’acord. Aquesta decisió obliga la concessionària a pagar el cànon del 2015, que ascendeix a 294.000 euros.

El lletrat d’Agora del Este va qualificar la sentència d’“ambigua, ja que no valora si durant aquell període de temps l’espai va poder utilitzar-se per al que fixava la concessió, ja que no van poder obrir fins al 2016 a causa de les obres i els permisos que Agora del Este va haver de fer i sol·licitar”. L’empresa no descarta recórrer la sentència davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), ja que considera que “nosaltres tenim la raó des del punt de vista ètic i moral”, segons el seu advocat.

A aquesta sentència cal sumar que el ple de l’ajuntament del març va aprovar iniciar els tràmits per rescindir el contracte amb Agora del Este per no pagar el cànon dels anys 2015, 2016 i 2017, malgrat que d’aquest últim va presentar un aval bancari el mateix dia del ple. Malgrat això, fonts de l’empresa concessionària van informar que tenen previst tornar a obrir aquesta temporada d’estiu, a partir de l’1 de maig.

tracking