SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Desplegament policial a Cappont amb 3 detinguts per robar en cases

Guàrdia Civil i Mossos van treballar set hores en un pis de l’avinguda València i es van emportar abundant material || Formarien part d’una xarxa internacional

Un dels detinguts en l'operatiu policial d'aquest dijous al barri de Cappont.
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una vintena d’agents dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil d’Osca van portar ahir a terme una operació policial conjunta en un pis del barri de Cappont que després de set hores d’escorcoll es va saldar amb tres persones detingudes acusades de robatoris en habitatges. El dispositiu es va iniciar a l’edifici situat al número 7 de l’avinguda València cap a les cinc de la matinada per ordre del jutjat de Montsó, encarregat de la investigació i que ha decretat el secret de sumari. Segons van explicar a aquest diari veïns de l’immoble, primer van sentir una forta discussió al pis on vivien els arrestats, situat a la setena planta, i posteriorment van sentir com els agents obrien la porta a cops ajudant-se d’una maça.

“Els policies han tapat els espiells de les portes i no ens han deixat sortir mentre ha durat l’operació”, va apuntar un veí. Durant aproximadament set hores, els agents, que es van desplaçar al lloc en furgons i cotxes patrulla, van escorcollar l’habitatge per obtenir proves i material (colpejant en alguns moments les parets, probablement a la recerca d’objectes amagats), que es van emportar en diverses caixes i bosses. Cap a dos quarts de dotze del matí, i enmig d’una gran expectació, la Guàrdia Civil va treure els tres detinguts, joves que serien d’origen romanès i que faria poc temps que vivien en aquest pis. “Se n’anaven una temporada i després tornaven. Durant el dia no els veies, però a la nit sí que tenien activitat”, va assenyalar en aquest sentit un altre veí de l’immoble.

La investigació policial per aquests fets també va motivar ahir una entrada i un escorcoll en un habitatge de la localitat de Reus, del qual els agents s’haurien emportat una persona arrestada també per robatoris. De fet, el dispositiu continua obert i no es descarta que es portin a terme nous arrestos durant els pròxims dies. Pel que sembla, els detinguts formarien part d’una xarxa internacional que es dedica a robatoris en habitatges i assalts violents.

Agents de la Guàrdia Civil acompanyen el tercer dels detinguts ahir a Cappont.

Agents de la Guàrdia Civil acompanyen el tercer dels detinguts ahir a Cappont.ÒSCAR MIRÓN

Agents de la Guàrdia Civil acompanyen el tercer dels detinguts ahir a Cappont.

Agents de la Guàrdia Civil acompanyen el tercer dels detinguts ahir a Cappont.ÒSCAR MIRÓN

tracking