SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Detingut un pres fugat de Ponent per dos atracaments a Saragossa

L’home, que s’havia escapat fa un mes, va ser arrestat després d’assaltar dos bancs || Portava una pistola simulada i havia aconseguit un botí de 3.200 euros

Imatge de la Prefectura Superior de Policia de Saragossa.

Imatge de la Prefectura Superior de Policia de Saragossa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia Nacional va arrestar dilluns al matí a Saragossa un intern escapat fa un mes del Centre Penitenciari Ponent després d’atracar a punta de pistola i en mitja hora de diferència dos bancs. L’home, I.D., va ser arrestat com a presumpte autor d’un doble atracament en el qual hauria aconseguit un botí de 3.200 euros.

El detingut, que té nombrosos antecedents per robatoris i assalts violents, era buscat pels Mossos d’Esquadra al constar com a escapat des de feia un mes de la presó de Lleida.

L’home, I.D., té nombrosos antecedents per robatoris i assalts violents, segons va informar la policia

Els atracaments i la detenció es van produir a la capital aragonesa a primera hora del matí. Cap a les 8.30 hores, es va rebre un avís a la Sala Operativa del 091 de la Policia Nacional, que alertava que s’havia produït un atracament amb arma de foc en una entitat bancària del carrer Santa Lucía i que el presumpte autor havia fugit del lloc amb un botí de 1.200 euros.

Escassos minuts després, un segon avís comunicava que s’havia produït un altre atracament en una entitat bancària del carrer Conde de Aranda, l’autor del qual tenia les mateixes característiques físiques que les del primer fet, i havia aconseguit en aquesta ocasió emportar-se la quantitat de 2.000 euros.

La Policia Nacional va desplegar un ampli dispositiu per la zona que va permetre minuts després, en les proximitats dels bancs, localitzar una persona que complia les característiques de l’autor dels atracaments a les entitats bancàries. Els agents el van fer aturar i van procedir a identificar-lo.

D’altra banda, en l’escorcoll que li van practicar en el moment de la detenció, se li va intervenir una bossa que contenia uns guants, els diners sostrets en els bancs en els quals havia atracat i una arma de foc simulada. L’home va ser arrestat acusat de dos delictes de robatoris amb violència en grau consumat. El detingut ha quedat a disposició de l’autoritat judicial i tot apunta que se’n decretarà l’ingrés a la presó.

Un reclús lleidatà de permís va ser sorprès a Fraga traficant Precisament avui es compleix un mes de la detenció a Fraga d’un intern del Centre Penitenciari de Ponent per tràfic de drogues. L’home, de trenta-cinc anys i veí de Lleida, es trobava disfrutant d’un permís penitenciari del qual havia de tornar aquella mateixa nit. Una patrulla que estava realitzant un servei de prevenció del trànsit d’estupefaents en zones de lleure a Fraga va observar un home rondant per les proximitats que mostrava una “actitud sospitosa”, per la qual cosa els agents van procedir a la seua identificació. En aquell moment, l’home va intentar escapolir-se’n, però el van interceptar. Li van confiscar dos grams de speed, una dosi amb un total de 0,5 grams de suposada amfetamina, 28,5 pastilles de suposada amfetamina i 180 euros en monedes.

tracking