SEGRE

EDUCACIÓ ESCOLAR

Ensenyament preveu 3.485 nens de P-3 i retallarà 5 línies d'aquest curs

A tota la província, i a la capital calcula que hi haurà 836 menors sense que s’hagi suprimit cap grup || Hi haurà 11 grups més de 1r d’ESO, amb 3.352 alumnes

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La preinscripció escolar, que va començar ahir i s’allargarà fins al 24 d’abril, preveu un total de 3.485 nens a P-3, 836 a Lleida capital, segons va informar ahir el departament d’Ensenyament. En tota la província es perden cinc línies d’aquest curs: deu escoles resten un grup (vegeu SEGRE de dimarts) i cinc en sumen una: Sant Salvador d’Albatàrrec, Pinyana d’Alfarràs, Mn. Albert Vives de la Seu, Àngel Serafí de Sort i Antònia Simó d’Almacelles.

Així mateix, Ensenyament preveu un total de 3.352 nous alumnes a primer d’ESO, 1.127 a la capital. De fet, la província tindrà onze grups més d’aquest curs, quatre a Lleida a la Caparrella, Gili i Gaya, la Mitjana i Maria Rúbies. També sumen una línia els instituts d’Alpicat, Els Planells d’Artesa de Segre, Lo Pla d’Urgell de Bellpuig, Josep Vallverdú de les Borges, i els de Seròs i Vielha, a més del nou institut de Mollerussa, que tindrà dos línies. Part de l’increment d’alumnes de 1r d’ESO és a causa de l’augment de la immigració des de fa almenys dotze anys.

Les normes de preinscripció mantenen els barems de puntuació, com els 40 punts per germans escolaritzats al centre o pares o tutors que hi treballen; els 30 si el domicili habitual es troba a l’àrea d’influència de l’escola i els 10 si els pares són beneficiaris de la renda mínima d’inserció.

Uns pares omplen la sol·licitud de la preinscripció al col·legi Riu Segre.

Uns pares omplen la sol·licitud de la preinscripció al col·legi Riu Segre.LLEONARD DELSHAMS

tracking