SEGRE

TRIBUNALS SENTÈNCIA

Accepta 4 anys i tres mesos de presó per atracar una farmàcia a Cappont

Els Mossos li van imputar una onada d’assalts amb navalla a locals de Lleida

La farmàcia que va atracar està situada al carrer Doctor Trueta.

La farmàcia que va atracar està situada al carrer Doctor Trueta.ITRMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat penal 1 de Lleida va condemnar ahir a una pena de quatre anys i tres mesos de presó un veí de Salou de 42 anys, J.M., que el 17 d’octubre de l’any passat va atracar a punta de ganivet una farmàcia del barri de Cappont i va fugir amb un botí de 1.980 euros. Va ser un judici per conformitat després que Fiscalia i defensa arribessin a un acord. El Ministeri Públic sol·licitava inicialment una pena de cinc anys de presó.

L’acusat va reconèixer que cap a les 21.00 hores del dimarts 17 d’octubre de l’any passat va entrar a la farmàcia Pons, situada al carrer Doctor Trueta, i va amenaçar les dos empleades amb un ganivet perquè li donessin la recaptació de la caixa. L’home va arrancar el calaix i es va emportar un botí de 1.920 euros.

El condemnat compta amb nombrosos antecedents i està empresonat des de l’octubre de l’any passat

Els Mossos el van arrestar tres dies després (el divendres 20) a l’avinguda Blondel com a presumpte autor d’una onada d’atracaments en comerços de la capital del Segrià entre els dies 13 i 17 d’octubre.

A més de la farmàcia, hauria atracat una casa d’apostes, una pastisseria i un supermercat armat amb un ganivet. El jutge de guàrdia va decretar el dia 20 d’octubre el seu ingrés preventiu a presó pel seu elevat risc de fuga, així com l’alta probabilitat que reincidís pels seus múltiples antecedents.

A més de la pena de quatre anys i tres mesos de presó com a autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació amb objecte perillós amb l’agreujant de reincidència, el condemnat també va acceptar indemnitzar els propietaris de la farmàcia amb 2.350 euros corresponents als 1.920 euros que va sostreure i 370 euros pels danys que va causar a la caixa enregistradora. El condemnat ja ha complert mig any de la pena.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir la matinada de dissabte passat al carrer Bonaire un jove de 18 anys acusat d’atracar dies abans un home que va amenaçar amb un tornavís. La víctima el va reconèixer quan anava pel carrer i va avisar els agents.

tracking