SEGRE

COMERÇ GRANS SUPERFÍCIES

Contactes entre Paeria i Carrefour pel centre comercial de l'estació de Lleida

Ros admet diverses reunions i diu que també ho han exposat a altres operadors

Vista aèria de l’estació de Renfe.

Vista aèria de l’estació de Renfe.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip de govern de la Paeria ha mantingut diverses reunions amb representants de Carrefour per exposar-los el pla del futur centre comercial de 50.000 metres quadrats previst a l’entorn de l’estació de Renfe, de cara a la possibilitat que pugui apostar-hi.

Així ho va explicar a aquest diari, l’alcalde, Àngel Ros, que va precisar que també han explicat el pla a altres operadors interessats a tenir una gran superfície a la ciutat. Això sí, va admetre que “Carrefour és l’operador amb qui més hem parlat”, encara que va evitar valorar el seu interès en aquest projecte, al·legant que això correspon dir-ho a la mateixa empresa.

Ros diu que una gran superfície en aquesta zona ajudaria al teixit comercial de tota la ciutat

Carrefour va anunciar públicament fa un any i mig que tenia a punt un projecte per habilitar un gran centre comercial al costat de l’Ll-11 a la zona de l’antic hotel Ilerda, on fa temps que va adquirir diverses hectàrees de terreny.

No obstant, Ros va reiterar que “l’aposta clara de l’ajuntament és per un centre comercial situat al pla de l’estació, que per la seua situació cèntrica ajudaria tant al comerç de l’Eix com al de tota la trama urbana consolidada de la ciutat”. En aquest sentit, va indicar que el projecte comercial de Torre Salses, entre la Bordeta i els Magraners, “és un parc de mitjanes superfícies”.

L’alcalde va recordar que, tal com va avançar SEGRE, el nou pla especial de l’estació preveu un gran centre comercial amb 50.000 metres de superfície, molt més gran que el que figurava en el vigent.

En aquest sentit, va indicar que el pla estarà llest i serà tramitat per l’ajuntament en els propers mesos, encara que va evitar fixar un termini concret, alhora que va assenyalar que tot el procés es fa d’acord amb Adif. Va afegir que el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que se sotmetrà a l’aprovació del ple de la Paeria aquest mateix mes, està dissenyat perquè aquesta modificació hi tingui cabuda.

D’altra banda, al marge d’aquesta gran àrea comercial, el pla de l’estació preveu espais per a habitatges, activitats terciàries i un hotel.

tracking