SEGRE

FORMACIÓ EDUCACIÓ

La fira de FP tanca després de rebre 15.000 visitants, mil més que l'any passat

Estudiants en un dels estands de la fira.

Estudiants en un dels estands de la fira.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fira Formació i Treball va tancar ahir les portes amb èxit de participació, ja que s’han comptabilitzat uns 15.000 visitants, mil més que a l’última edició. L’alcalde i president de la Fira, Àngel Ros, va manifestar que un any més, “i ja en van dotze de seguits, la fira ha demostrat que és el millor aparador per trobar alternatives per als estudiants que busquen en la formació professional la manera més eficaç de trobar un lloc de treball, ja que l’ocupabilitat de l’FP és altíssima”.

Disciplines com el transport i manteniment de vehicles, imatge personal (estètica, bellesa, perruqueria i cosmètica popular), hostaleria i turisme i indústries extractives són les que han tingut un nombre més elevat de visitants i consultes, segons va detallar Ros. Per la seua banda, Miquel Àngel Cullerés, director territorial d’Ensenyament, va explicar que “tots els cicles formatius de FP tenen una bona salut” i va recordar que actualment 344 empreses participen en l’FP dual a la demarcació de Lleida, “la majoria de les quals repeteixen i moltes amb més d’un cicle”.

Aquesta modalitat implica un total de vint-i-un centres i uns 2.000 alumnes. Va destacar que també s’ha informat sobre la preinscripció electrònica als cicles formatius de grau superior de FP.

tracking