SEGRE

LLEURE DISCOTECA

The Hill de Gardeny obre malgrat l'inici de la rescissió del contracte

L’alcalde diu que l’expedient “segueix el seu curs” i que “volem seguretat jurídica” || L’empresa, que deu un milió a la Paeria, continua sense pagar res

Diversos operaris treballen en la preparació de l’obertura de la discoteca.

Diversos operaris treballen en la preparació de l’obertura de la discoteca.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La discoteca The Hill de Gardeny obrirà la nit de dilluns a dimarts les portes malgrat que la Paeria va aprovar fa un mes tramitar la rescissió de la concessió per impagament del cànon. L’establiment ja fa dies que ha posat a la venda entrades per a la denominada festa de preOpening d’estiu, que anuncia que l’estrella de la nit serà l’actuació del DJ Kass, creador de Scooby Doo PaPa, un dels hits de moda. També detalla que obrirà les portes a les 23.59 hores (s’ha de tenir en compte que la concessió municipal només permetia l’obertura a partir del dia 1 de maig).

En principi, la Paeria no té previst impedir l’obertura perquè l’expedient de rescissió del contracte es troba en tràmit, per la qual cosa encara no està materialitzada. L’alcalde, Àngel Ros, va precisar ahir que el que va aprovar el ple va ser “l’inici de l’expedient de rescissió, que segueix el seu curs”, i va afegir que “volem seguretat jurídica”. Altres fonts municipals van comparar la situació actual amb el desnonament d’un inquilí morós, per al desallotjament del qual és necessari un llarg procés. També van ratificar que Ágora del Este, la societat titular de la discoteca, segueix sense pagar ni un euro del deute pendent, que ascendeix a 1.000.728 euros incloent els recàrrecs derivats dels successius impagaments del cànon anual.

A més, fa tres setmanes una sentència del jutjat contenciós administratiu va desestimar el recurs de la concessionària contra l’obligació de pagar el cànon del 2015, any en què no va poder obrir a causa de la demora en la resolució del concurs, fet que va motivar que la discoteca no pogués funcionar fins a l’estiu del 2016. Un portaveu de l’empresa va assenyalar dies enrere que estaven estudiant recórrer aquesta decisió davant del Tribunal Superior de Justícia, però ahir no va respondre a les reiterades trucades d’aquest diari per conèixer si ja han pres alguna decisió i si també preveuen recórrer als tribunals la rescissió de la concessió per part de la Paeria.

D’acord amb la sentència del contenciós, aquest any és l’últim en què estava vigent la concessió, ja que era per quatre temporades i la jutge va rebutjar compensar la no-obertura el 2015 prolongant-la al 2019.

tracking