SEGRE

BARRIS MARIOLA

La font dels Pagesos, inutilitzada per vandalisme

L’associació de veïns, “farta” de l’incivisme al barri || Alerta la Guàrdia Urbana de quatre incidències a la setmana

La font de la plaça dels Pagesos té des de dimarts passat els sortidors trencats.

La font de la plaça dels Pagesos té des de dimarts passat els sortidors trencats.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns de la Mariola denuncia que el vandalisme segueix a l’ordre del dia al barri. Aquesta vegada ha afectat la plaça dels Pagesos, on dimarts passat algú va trencar els sortidors de la font. “És una pena donar aquesta imatge del barri. La gent encara no està conscienciada de la importància de cuidar una cosa que és de tothom”, va lamentar el president veïnal, Víctor Ruiz. Va explicar que el mateix dia ja ho va comunicar a l’ajuntament a través de l’aplicació de mòbil Appunta, que permet comunicar al consistori incidències a la via pública, i ahir encara no l’havien reparat.

“Cada setmana trasllado tres o quatre incidències per vandalisme al barri tant a la Guàrdia Urbana com a la Paeria”, va assenyalar Ruiz, i va recordar que cada dimecres al local social es porten a terme tallers de valors sobre ètica i moralitat.

Així mateix, va denunciar que la plaça situada al davant de la parròquia de Sant Pau “és un lloc habitual en el qual veïns deixen grans residus com ara sofàs o electrodomèstics”, per la qual cosa és l’associació la que ha d’avisar l’ajuntament per tal que els reculli, i va fer una crida que aquesta mena d’objectes es portin a la deixalleria.

tracking