SEGRE

COL·LECTIUS FESTA PATRONAL

Els enginyers de Lleida reten homenatge al primer degà

Miquel Aixalà, a qui dediquen un premi

Els participants a la festa dels enginyers de Lleida.

Els participants a la festa dels enginyers de Lleida.JORDI GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de dos-cents enginyers van participar divendres a la Festa de la Professió d’Enginyers de Lleida que va servir per retre homenatge a Miquel Aixalà, que va ser el primer degà del Col·legi Oficial d’Enginyers de Grau i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida, que va morir al desembre passat.

La viuda, Maria Àngels Sorolla, i les seues filles Alba, Sílvia i Blanca Aixalà, van assistir a l’acte en el qual es va anunciar que el premi Enginy passarà a denominar-se premi Enginy Miquel Aixalà.

El guardonat d’aquest any és l’alumne d’enginyeria electrònica i automàtica Alí Benmoussa El Omari. La festa va consistir en un sopar de gala, un acte de benvinguda a nous col·legiats i un reconeixement per als enginyers amb 25 i 50 anys de col·legiació.

El degà d’Enginyers Lleida, Ramon Grau, va aprofitar per remarcar que “els graus d’enginyeria mecànica i enginyeria electrònica i automàtica ens fan a tots enginyers igual, independentment dels màsters i una altra formació complementària d’especialització professional”. “Tenen ple dret a desenvolupar la professió d’enginyer a tota la UE”, va afegir.

tracking