SEGRE

RELIGIÓ EQUIPAMENTS

Els musulmans resaran al maig en aquest pavelló dels Camps Elisis

Per segon any, a l’estar ocupat el Palau de Vidre per esdeveniments festius

Massiu adéu a l’eximam de la mesquita Omar

Massiu adéu a l’eximam de la mesquita OmarAMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La comunitat islàmica tornarà a resar aquest mes de maig al pavelló 4 dels Camps Elisis, a l’estar el Palau de Vidre ocupat per diferents activitats festives. Serà el segon any consecutiu en què la Fira de Lleida llogui aquest equipament als musulmans, que fins llavors instal·laven una carpa a l’antiga hípica de Cappont, al costat del camí de Grenyana. A més, aquest any l’inici del Ramadà està previst el 14 de maig, just l’endemà del final de les Festes de Maig.

El director de la Fira, Oriol Oró, va indicar que la comunitat musulmana podrà disposar del pavelló 4 durant tot el mes de maig. Per la seua part, Abderllatif Láatabi, portaveu del col·lectiu, va afirmar que amb tota probabilitat no serà fins divendres vinent, dia 4, quan estrenin l’equipament per als seus resos.

L’any passat, la comunitat accedia al pavelló per un lateral, al costat d’una esplanada que s’utilitza com a aparcament, de manera que el seu ús com a mesquita no va entorpir les activitats festives que se celebren als Camps Elisis.

Els musulmans resen al Palau de Vidre des del 2012, després que la Paeria clausurés la mesquita del carrer Nord, i continuen buscant espai per al seu nou temple.

Així mateix, l’edil va explicar que han encarregat a la Universitat de Lleida un estudi sobre la convivència i la cohesió a Balàfia.

tracking