SEGRE

Quatre detinguts a Lleida per furtar carteres i fer compres amb les targetes sostretes

Formaven un grup organitzat relacionat amb més de 20 robatoris en botigues, bars i restaurants del Segrià

Foto d’arxiu de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Foto d’arxiu de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir a Lleida el passat divendres quatre persones acusades de furtar carteres de clients de botigues, bars i restaurants de menjar ràpid del Segrià. Segons la policia, els detinguts són dos homes, de 37 i 44 anys, de nacionalitat romanesa, i dues dones, de 36 i 39 anys, de nacionalitat espanyola, tots ells veïns de Lleida, que estaven perfectament organitzats i que havien fet d'aquests delictes el seu modus vivendi.

Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada a finals de l'any passat després que els Mossos tinguessin constància d’una sèrie de furts de carteres a clients de diversos establiments. Posteriorment, utilitzaven les targetes sostretes per efectuar compres inferiors a 20 euros, per tal de no posar el número secret de seguretat.

Als acusats se'ls relaciona amb la presumpta autoria de més de vint furts i utilitzacions fraudulentes de targetes de crèdit i la investigació continua oberta per tal d’esbrinar si poden estar implicats en altres fets delictius de similars característiques i no es descarten noves detencions.

Els detinguts, tres dels quals tenen antecedents, van passar dissabte a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, que va decretar l'ingrés a presó del cap del grup criminal.

tracking