SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Un jove drogat fuig amb una moto robada i en contradirecció

Va ser detingut al carrer Alfred Perenya a l’envair el carril contrari a Prat de la Riba i causar un accident a Salmerón || L’arrestat, de divuit anys, no tenia carnet

Agents de la Urbana, amb el ciclomotor al lloc on es va produir l’accident.

Agents de la Urbana, amb el ciclomotor al lloc on es va produir l’accident.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir al matí un jove de divuit anys que va protagonitzar una fugida sota els efectes de les drogues amb un ciclomotor que acabava de robar, va conduir en contradirecció per l’avinguda Prat de la Riba i va causar un accident. Els fets van tenir lloc poc abans de les nou del matí, quan la Policia Local va rebre l’avís d’un ciutadà que acabava de veure un motorista al carrer Lluís Companys sense casc i que conduïa de forma estranya, com si no tingués els coneixements necessaris. Amb la descripció facilitada, una patrulla va veure el ciclomotor per l’avinguda Príncep de Viana, però quan els agents li van fer senyals per donar-li l’alto, el conductor en va fer cas omís i va fugir.

Ho va fer conduint de manera temerària per l’avinguda Prat de la Riba, sense respectar cap dels senyals de circulació i envaint el carril contrari. No es va aturar fins que va arribar a l’encreuament dels carrers Valentí Almirall amb Salmerón, on va provocar un accident al col·lidir amb un altre vehicle, sense que es produïssin ferits. No obstant, i malgrat que ja no podia continuar amb el ciclomotor, l’individu va iniciar una fugida a peu, perseguit per agents i també per una patrulla de motoristes. Finalment, els agents van poder parar-lo quan ja es trobava al carrer Alfred Perenya.

Va ser en aquell moment quan els agents van poder identificar-lo i, a l’introduir les dades del ciclomotor en el sistema informàtic, van contactar amb el veritable propietari, que va poder comprovar que li havien robat el vehicle del lloc on el tenia estacionat al matí. Una altra de les comprovacions que van poder efectuar és que el jove acusat, M.S., de divuit anys, veí de Lleida i originari del Marroc, no havia obtingut mai el permís de conduir.

A més, va ser sotmès a la prova del drogotest, en què va donar un resultat positiu. Per tot plegat, el jove va quedar detingut acusat d’un delicte de furt de vehicle, un altre contra la seguretat en el trànsit (per conducció temerària i no haver obtingut mai el carnet), per conduir sota l’efecte de les drogues i per desobediència i resistència a l’autoritat.

tracking