SEGRE

EDUCACIÓ MODEL

El Claver reforma el Batxillerat amb una atenció personalitzada a l'estudiant

Masllorens, Torrelles i la responsable de Batxillerat del Claver.

Masllorens, Torrelles i la responsable de Batxillerat del Claver.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El col·legi Claver serà un dels quatre centres dels jesuïtes de Catalunya que transformaran el model de Batxillerat el curs que ve perquè l’alumne sigui l’eix central del projecte educatiu. Per aconseguir-ho, el centre dividirà en tres apartats l’estructura d’aquest nivell: formació integral i integrada, suport dels educadors i reforç de la identitat de l’alumne.

“Aquesta reforma entra dins del projecte Horitzó 2020, una iniciativa que es porta a terme als vuit centres jesuïtes de Catalunya renovant l’estructura dels cursos i el Claver serà el centre de referència en el qual observarem els resultats d’aquests canvis”, va dir el director general de la Fundació Jesuïtes Educació, Enric Masllorens.

“Volem que el Batxillerat sigui un espai per ampliar i millorar el projecte personal de l’alumne i que compti amb el suport incondicional no només d’un professor, sinó de tot un equip docent per formar-lo i educar-lo”, va assenyalar Lourdes Torrelles, directora del Claver.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que l’alumne “finalitzi els estudis amb altes capacitats de treball en equip, experiència i coneixement del món real, i el Claver liderarà aquest nou model educatiu a nivell català”, va concloure Torrelles.

tracking