SEGRE

BARRIS ASSOCIACIONS

Els veïns de Noguerola demanen ser informats de canvis als carrers

El carrer Comtes d’Urgell, entre Anselm Clavé i Príncep de Viana.

El carrer Comtes d’Urgell, entre Anselm Clavé i Príncep de Viana.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La junta de l’associació de veïns de Noguerola-Estació-Segre va mostrar aquesta setmana enuig “perquè la Paeria no ens ha informat de la reforma d’un tram del carrer Comtes d’Urgell”, va explicar el president, Miquel Sabaté.

La Paeria té en exposició pública el projecte de renovació del carrer entre Anselm Clavé i Príncep de Viana, tram que perdrà un carril de circulació per guanyar més aparcaments (a causa de la remodelació de la nova plaça de l’Auditori), s’ampliaran les dos voreres, es plantaran una quinzena d’arbres, es renovarà l’enllumenat públic, es resituaran els semàfors, els senyals de circulació i parquímetres i es redistribuirà la xarxa d’aigües pluvials.

“La nostra associació veïnal és la impulsora de la nova plaça de l’Auditori i ens hem trobat que l’ajuntament ha tret a exposició pública aquesta reforma sense haver-ne dit res als veïns. Volem respecte”, va exigir Sabaté. En aquest sentit va demanar que tant els veïns de la zona com els comerciants siguin informats “degudament”.

tracking