SEGRE

ESDEVENIMENT GASTRONOMIA

Presenten una cervesa elaborada amb lavanda dels camps de Lleida

Concurs de pintures amb la Seu Vella com a motiu - Aromes Rosselló va organitzar ahir un concurs de pintura que forma part d’una sèrie d’actes per impulsar i donar a conèixer els camps de lavanda que hi ha als afores de la ciutat. El concurs ...

Concurs de pintures amb la Seu Vella com a motiu - Aromes Rosselló va organitzar ahir un concurs de pintura que forma part d’una sèrie d’actes per impulsar i donar a conèixer els camps de lavanda que hi ha als afores de la ciutat. El concurs ...ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa familiar Aromes Rosselló, situada a la partida de Copa d’Or de l’Horta de Lleida, va presentar ahir una cervesa d’elaboració artesanal i amb lavanda. L’esdeveniment, al qual van assistir més d’un centenar de persones, forma part d’una sèrie d’actes que l’empresa de Copa d’Or organitza per donar a conèixer els camps de lavanda que hi ha als afores de Lleida. Ahir al matí, abans de la presentació, es va celebrar un concurs de pintura amb la Seu Vella i els camps de lavanda com a model.

Mentre transcorria el concurs, tant participants com assistents van poder provar la nova cervesa, que és el primer producte gastronòmic que llança la marca, amb un toc exòtic i tropical. A banda d’aquesta presentació i concurs, Aromes Rosselló celebrarà diversos actes fins a mitjans de juny.

El 9 de juny celebraran la I Fira Tasta i Artesania, un espai d’exposició de venda i tast de productes gastronòmics, així com productes artesanals, de proximitat i els denominats quilòmetre 0.

Al cap de dos dies, l’11 de juny, tindrà lloc una classe de ioga i meditació al mig del camp de lavandes. El 14 l’empresa celebrarà un sopar a l’aire lliure amb una carta dissenyada per un xef del restaurant Cràpula. La jornada d’actes finalitzarà el dia 16, data en la qual es recaptaran fons per a la Fundació Carreras en favor de la lluita contra la leucèmia.

tracking