SEGRE

Un sisè detingut a Lleida per la protesta del 25 de març davant de la subdelegació

Es tracta d'un veí de la ciutat de 24 anys que ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant dels Mossos

La protesta de

Un sisè detingut a Lleida per la protesta del 25 de març davant de la subdelegacióLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut una altra persona acusada de delictes de desordres públics i atemptat a agents de l’autoritat comesos suposadament durant la protesta convocada pels Comitès de Defensa de la República (CDR) el passat 25 de març davant de la subdelegació del Govern central a Lleida per la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya. Es tracta d'un jove de 24 anys i veí de la capital del Segrià que se suma a les cinc persones que van ser detingudes pel mateix motiu dilluns.

Els sis arrestats han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar a comissaria amb l’obligació de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits, segons van informar els Mossos d’Esquadra

La manifestació del 25 de març va transcórrer pacíficament fins que desenes de persones van trencar el cordó policial amb l’objectiu d’entrar dins de l’edifici, la qual cosa va portar els Mossos d’Esquadra a llançar salves i a efectuar diverses càrregues que es van saldar amb set ferits. Es van llançar ous, la qual cosa va portar els antiavalots a carregar contra els manifestants. Després de la tensa situació, unes 400 persones es van dirigir a l’estació del AVE i desenes d’elles van entrar dins, on van tallar uns minuts les vies.

Unes 500 persones es van manifestar ahir a la tarda a Lleida davant de la subdelegació convocades pel CDR Lleida per mostrar el seu suport als detinguts.

tracking