SEGRE

Acusa el seu pare de violar-la fins a dos cops al dia

El veí de Lleida acusat de pegar i abusar sexualment de les seues dos filles nega fets

L'acusat de violar les seues dos filles, aquest dijous a l'Audiència de Lleida.

Acusa el seu pare de violar-la fins a dos cops al diaÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La filla gran del veí de Lleida acusat de violar i pegar les seues dos filles ha explicat aquest dijous davant del jutge que el seu pare la violava des de dos cops per setmana fins a dos cops al dia. Les dos nenes, que ara tenen 16 i 18 anys i que han declarat a l'Audiència de Lleida protegides per una mampara, han explicat que els insults i les agressions per part el seu pare eren "continuats" i que van ser cada vegada més greus amb el pas del temps. Els psicòlegs han considerat el relat de les filles d'"absolutament creïbles" i han assegurat que les dos tenen seqüeles greus, sobretot la germana gran, que ha explicat que fins i tot decidia quedar-se a casa del seu pare sabent què passaria per evitar que abusés de la seua germana petita.

De la seua banda, l'acusat ha negat tots els fets.

La Fiscalia ha sol·licitat una condemna de 37 anys de presó per a l'home per dos delictes contra la llibertat sexual (15 anys de presó per cada un), dos més de maltractament habitual (sis anys en total) i un de maltractament (un any de presó). El Ministeri Públic també sol·licita que, una vegada complerta la pena de presó en cas de ser condemnat, se li imposin 10 anys més de llibertat vigilada i que indemnitzi les filles amb 100.000 euros.

Segons l'escrit de la Fiscalia, l’acusat, de nacionalitat equatoriana, “amb ànim de menyscabar la integritat física de les seues filles, de forma habitual, sense que es puguin concretar les dates fins al mes de novembre de l’any 2016, les empenyia, els clavava bufetades i les colpejava, arribant a agredir-les amb el cinturó”.

L’home viu a Espanya des del 2001 i la seua esposa i les seues filles van arribar-hi l’any 2007. Respecte a les agressions sexuals, l’home les hauria comès des de l’any 2010. A una de les seues filles, segons la Fiscalia, “l’obligava a realitzar actes sexuals, dient-li que si no ho feia ho passarien malament ella i la seua família, que no sabia del que era capaç”. Així mateix, la fiscal apunta que quan una de les menors s’hi negava, “colpejava la seua germana o els animals que tenien a casa”.

tracking