SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Trobat inconscient i amb un fort cop al cap a l'Eix Comercial

Els Mossos han obert una investigació per determinar si va ser agredit o va tenir un accident || Continua ingressat en estat greu a l’Arnau de Vilanova

L’home va ser trobat dimecres al carrer Sant Antoni, a l’Eix Comercial.

L’home va ser trobat dimecres al carrer Sant Antoni, a l’Eix Comercial.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir què li ha succeït a un home que dimecres a última hora de la tarda va ser trobat inconscient i amb un fort cop al cap al carrer Sant Antoni, a l’Eix Comercial. La Guàrdia Urbana va ser alertada de la presència d’una persona en estat inconscient en aquesta cèntrica zona de la capital del Segrià. Després d’alertar els serveis sanitaris, va derivar el cas a la policia catalana ja que van sospitar que l’home podria haver estat víctima d’una agressió. El ferit anava indocumentat, la qual cosa també en va dificultar inicialment la identificació, els resultats de la qual no han transcendit.

L’individu va ser evacuat amb pronòstic greu a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, segons van informar ahir a aquest diari fonts properes a la investigació. Hauria patit un traumatisme cranioencefàlic però es desconeix si va ser per una caiguda (casual o intencionada) o per l’impacte d’un objecte contundent.

La Urbana va derivar el cas a la policia catalana davant de la sospita que hauria patit una agressió

Els metges, a causa de l’estat de salut en el qual es troba el ferit, ahir al migdia no havien autoritzat encara els investigadors perquè li poguessin prendre declaració, segons van informar ahir els Mossos d’Esquadra. Precisament, una de les claus serà determinar si l’home va ser brutalment agredit o, al contrari, va tenir un accident. També es desconeix si algun familiar hauria denunciat la seua desaparició. Fonts coneixedores del cas van apuntar que el ferit seria una persona amb antecedents el qual recentment hauria sortit en llibertat del Centre Penitenciari de Ponent.

En aquest tipus de casos, els Mossos d’Esquadra prenen declaració a testimonis, com poden ser els comerciants de la zona on ha tingut lloc el succés. També sol·liciten veure els enregistraments de les càmares de seguretat dels establiments. En cas de tenir identificat el ferit, s’entrevisten amb familiars. Tanmateix, les indagacions es troben en una fase força inicial per la qual cosa serà clau la recuperació del ferit per donar llum sobre l’assumpte.

tracking