SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENT

Una conductora s'encasta contra el radar de l'avinguda Rovira Roure

L’impacte va provocar que el cinemòmetre caigués a terra i hagués de ser retirat

Imatge del cotxe que es va encastar contra el radar. A sota, l’aparell a terra.

Imatge del cotxe que es va encastar contra el radar. A sota, l’aparell a terra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una conductora es va encastar ahir a la tarda contra el radar fix que hi ha situat a l’avinguda Rovira Roure a l’altura del gimnàs Ekke, segons va informar la Guàrdia Urbana. Per causes desconegudes, la conductora, d’uns 50 anys, va perdre el control del turisme, un Volkswagen Passat, i va acabar xocant contra el cinemòmetre que, a conseqüència del fort impacte, va acabar cedint. Malgrat l’aparatositat del sinistre, els dos ocupants van resultar il·lesos, segons van informar des del cos policial.

L’accident es va produir cap a les 17.00 hores i molt probablement a causa de la intensa pluja que queia en aquell moment. Fins al lloc del sinistre es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana. Operaris municipals van retirar el radar. La circulació va ser complicada ahir a la ciutat de Lleida per culpa dels xàfecs que van caure al migdia i a la tarda i que van arribar a acumular més de 32 litres per metre quadrat.

Els dos ocupants del vehicle van resultar il·lesos i l’accident es va produir per la intensa pluja

A la ciutat hi ha instal·lats un total de nou radars, encara que només tres estan actius alhora i els conductors poden saber quins són a través de la pàgina web de l’ajuntament, que incorpora un mapa que es va actualitzant cada vegada que canvien. La velocitat màxima en un nucli urbà és de 50 km/h encara que el marge de tolerància és de set quilòmetres. La Paeria ha establert que les sancions siguin a partir de 60 km/h.

L’aparell ahir no estava actiu  El radar no estava operatiu, ja que dels 9 que hi ha a la ciutat només n’hi ha tres funcionant alhora i ahir eren els de Cos- Gayón (Ronda), Miquel Batllori i Prat de la Riba.

Imatge del cotxe que es va encastar contra el radar. A sota, l’aparell a terra.

Imatge del cotxe que es va encastar contra el radar. A sota, l’aparell a terra.SEGRE

tracking