SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS SOCIALS

El centre d'atenció a temporers, als Camps Elisis només aquest estiu

La Paeria assegura que el pavelló 3 serà provisional i ja busca alternatives || L’associació de veïns de Cappont, tranquil·litzada i satisfeta amb la mesura

Un instant de la reunió que va mantenir ahir l’alcalde amb els representants veïnals de Cappont.

Un instant de la reunió que va mantenir ahir l’alcalde amb els representants veïnals de Cappont.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El centre d’atenció de temporers que l’ajuntament ubicarà al pavelló 3 del recinte dels Camps Elisis serà temporal i “només s’utilitzarà aquest estiu”. Així ho va assegurar ahir l’alcalde, Àngel Ros, als representants de l’associació de veïns de Cappont en la reunió que van mantenir per conèixer els detalls sobre l’emplaçament d’aquest centre d’atenció als Camps Elisis. La presidenta veïnal, Veni Ros, va declarar mostrar-se “molt satisfeta i contenta després de l’encontre. Ens faltava informació sobre aquest tema i per això vam sol·licitar aquesta reunió, ens ho han explicat i, al conèixer que aquest emplaçament serà tan sols per a aquest any i que serà un centre logístic i no un alberg, ho hem comprès i ens ha tranquil·litzat”, va assegurar la presidenta veïnal. Al tractar-se d’una ubicació temporal, l’alcalde va dir que l’ajuntament ja estudia nous emplaçaments de cara a l’any que ve i perquè tingui una ubicació fixa, però que, de moment, no podien concretar-ne més detalls.

Els veïns de Cappont es van mostrar també satisfets que el consistori els garantís que no es crearan assentaments de temporers als Camps Elisis. “Ens han assegurat que no hi haurà campaments pels voltants del pavelló i que, si finalment n’hi ha, tenen un dispositiu preparat per dissoldre’ls”, van dir els representants veïnals.

En aquest sentit, des de l’associació de Cappont van declarar que, després de la trobada, “donem un vot de confiança al govern municipal amb aquesta mesura ja que ens han assegurat que vetllaran pels interessos del barri”.

La reunió també va servir perquè l’alcalde atengués altres demandes i queixes dels veïns de Cappont, que van sol·licitar que s’il·lumini un tram del carrer Gandesa, ja que “té poca llum i passar-hi a segons quines hores no és gaire segur”, va apuntar la presidenta dels veïns d’aquest barri. El pavellón estarà operatiu com a centre d’atenció de temporers de l’11 de juny al 22 d’agost i la Paeria hi habilitarà dutxes, armaris robers i bugaderia, però no un espai per pernoctar, encara que derivarà a l’alberg aquells treballadors que hagin aconseguit un contracte de feina en la recollida de fruita.

tracking