SEGRE

ANIMALS INCIDENTS

Burro a la fuga a la Ronda

S’escapa de la partida de la Mariola i corre des de l’antiga N-II fins a la plaça dels Pagesos || Un vianant va aconseguir parar-lo i lligar-lo a un fanal

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un ruc es va colar ahir inesperadament a la ciutat de Lleida després d’escapar-se d’una finca de la partida de la Mariola i recórrer l’antiga N-II, l’avinguda de l’Exèrcit, Cos Gayón i part del passeig de Ronda per a incredulitat i sorpresa de conductors i vianants. Va passar poc després de les onze del matí, quan la Guàrdia Urbana va començar a rebre diverses trucades alertant de la presència en aquesta zona de la Mariola de l’animal, que malgrat el descontrolat passeig no va causar cap accident. Segons van explicar testimonis dels fets, un vianant va aconseguir parar l’animal agafant-lo del coll i amb l’ajuda d’una altra persona que va facilitar una corda van poder lligar-lo a un fanal de la plaça dels Pagesos.

Fins al lloc es va desplaçar una patrulla de la Guàrdia Urbana i els agents van aconseguir contactar amb el propietari, que va acudir al lloc i va explicar que l’animal havia desaparegut durant la nit i que l’havien estat buscant tot el matí. Els urbans van obrir una acta administrativa sobre els fets i van derivar el cas als Mossos d’Esquadra per tractar-se d’un animal de granja.

Casualment, durant la matinada d’ahir la Urbana també va rebre un avís que un cavall i un burro estaven perduts a l’esplanada de Gardeny. A l’arribar només hi havia aquest últim (es desconeix si és el mateix de l’incident del matí) i un veí se’n va fer càrrec.

Vianants, ahir, amb el ruc ja immobilitzat al passeig de Ronda.

Vianants, ahir, amb el ruc ja immobilitzat al passeig de Ronda.ITMAR FABREGAT

Vianants, ahir, amb el ruc ja immobilitzat al passeig de Ronda.

Vianants, ahir, amb el ruc ja immobilitzat al passeig de Ronda.ITMAR FABREGAT

tracking