SEGRE

EDUCACIÓ CAPPONT

Els pares de nens sense plaça exigeixen poder anar al Godàs

Creuen que és el millor col·legi del barri per assumir la demanda || Han convocat una reunió amb Ensenyament per demà

Un instant de la reunió d’ahir a l’associació de veïns de Cappont.

Un instant de la reunió d’ahir a l’associació de veïns de Cappont.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els pares dels nens que s’han quedat sense plaça als col·legis de Cappont a P-3 el curs que ve demanaran a Ensenyament que creï un grup extra al Frederic Godàs perquè les vint-i-sis famílies afectades puguin portar-hi els fills. “La gran majoria de nosaltres teníem el Godàs com a primera opció i creiem que és el centre que millors equipaments i espai té per assumir els alumnes que s’han quedat sense poder ser escolaritzats al barri”, va afirmar Ingrid, la portaveu del grup de pares afectats després de la reunió que van mantenir ahir a la seu de l’associació de veïns de Cappont per decidir una proposta conjunta. “Ensenyament ens va proposar anar al Camps Elisis, però cap de nosaltres ho va posar entre les seues opcions, és un centre petit i a la majoria ens agrada més la línia pedagògica i educativa que ofereixen el Godàs o el Tonucci, no volem haver d’anar-nos-en fora del barri”, va remarcar.

“Creiem que s’ha d’afrontar el problema de manera immediata, no posant pedaços com han fet fins ara”, va al·legar una altra mare. “Volem que el nostre fill estigui en un col·legi públic i del barri i no ens deixen, hem de marxar a una altra zona de la ciutat o a una escola privada per poder comptar amb plaça, ho veig injust”, va afegir.

“Vull que el meu fill vagi a una escola pública al meu barri i no puc, ho veig injust”, assenyala una mare

Amb l’objectiu de trobar una solució al més aviat possible, els pares faran una reunió demà a les 17.30 hores a l’associació de veïns de Cappont a la qual han convocat els responsables d’Ensenyament, la direcció del Frederic Godàs i diversos regidors. També contactaran amb el mig centenar de pares amb nens que s’han quedat sense plaça a l’escola bressol de Cappont per “fer pinya” i demanen als veïns “que vinguin per poder afrontar i solucionar un problema que fa molts anys que arrosseguem al barri”.

El passat dia 24 de maig, el departament d’Ensenyament va convocar els pares afectats per proposar-los l’obertura d’una nova línia al col·legi Camps Elisis, proposta que va ser rebutjada de forma unànime.

tracking