SEGRE

El lleidatà Adrià Comella, nou director del CatSalut

Adrià Comella

El lleidatà Adrià Comella, nou director del CatSalutÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adrià Comella i Carnicé serà el nou director del Servei Català de la Salut (CatSalut), segons ha confirmat aquest dijous a la Generalitat. Nascut a Lleida l’any 1972, és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida i MBA per ESADE.

Durant els últims anys, Comella ha estat al capdavant de la Secretaria General del Departament de Justícia, des d’on va impulsar el tancament de la presó Model de Barcelona i la reordenació del conjunt del sistema penitenciari; l'estabilització i potenciació de la digitalització dels jutjats de Catalunya i els serveis d'atenció a les víctimes.

Ha treballat durant 5 anys com a consultor, assessorant empreses i institucions públiques en diferents països d'Europa i d'Amèrica Llatina, essencialment en desenvolupament de negocis, optimització d'operacions i transformació empresarial en sectors com el gran consum, l'administració pública, els mitjans de comunicació, la tecnologia o la seguretat. També va treballar durant més de 10 anys com a director general i director de les àrees comercial i màrqueting en diverses empreses.

Molt vinculat al món universitari i de la formació, va ser adjunt al Rector de la UdL mentre hi estudiava Medicina, col·labora com a expert convidat a ESADE i té una excedència com a director de negoci de la Fundació IL3-Universitat de Barcelona.

David Elvira, fins avui director del CatSalut, liderarà la transició i el traspàs per potenciar la continuïtat del model i del projecte, abans d'emprendre nous projectes professionals, segons ha explicat el Govern mitjançant un comunicat.

tracking