SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

La líder de l'ANC a Lleida denuncia una agressió en un acte al Clot

Diu que un individu li va trencar el mòbil per gravar com s’encarava amb uns operaris i després li va pegar || Els Mossos el citaran a declarar els pròxims dies

Burrell (al centre, amb un paper), abans de presentar la denúncia a la comissaria dels Mossos.

Burrell (al centre, amb un paper), abans de presentar la denúncia a la comissaria dels Mossos.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana de Lleida, Rosa Burrell, va denunciar ahir a la comissaria dels Mossos d’Esquadra una agressió que va patir, suposadament, dijous passat a la plaça Constitució a l’acabar l’acte de presentació de la campanya Demà pots ser tu. Segons va explicar ahir Burrell a les portes de la comissaria dels Mossos, l’agressió es va produir després de l’acte, encara que l’agressor ja va fer acte de presència a la presentació de la campanya. “Durant l’acte al Clot de les Granotes, es va presentar un individu que va començar a cridar i no deixar parlar els ponents, per la qual cosa vam haver de trucar als Mossos, que el van calmar i se’n va anar. Una vegada finalitzat l’esdeveniment, quan estàvem desmuntant l’escenari, l’individu va tornar a presentar-se amb un grup de persones i va començar a encarar-se amb els tècnics que desmuntaven l’escenari i el cablatge elèctric”, va explicar Burrell. “Llavors jo vaig començar a gravar com s’encarava amb els operaris amb el mòbil.

Una de les dones que anava amb l’individu em va veure gravar i el va avisar. L’home se’m va atansar i em va prendre el mòbil, el va tirar a terra diverses vegades fins a trencar-lo i em va agredir durant el forcejament”, explica. Arran d’aquesta agressió, Burrell té un morat a la part inferior del llavi i se li mou una dent. Reconeix que podria haver estat molt pitjor però diu que tirarà endavant la denúncia “perquè no es torni a repetir un cas així i frenar una mica aquesta voràgine de violència”, va recalcar Burrell. Fonts policials van assegurar que, una vegada tramitada la denúncia, el sospitós de l’agressió serà cridat a declarar per donar la seua versió i, en cas que no s’hi presentés, es podria procedir a detenir-lo.

Burrell va assegurar que tenen diverses fotos de l’agressor i que fins i tot un veí que va gravar el succés des de casa els ha ofert el vídeo. Burrell va ser rebuda ahir a la comissaria dels Mossos per mig centenar de persones que li van mostrar suport i solidaritat. “A Lleida mai havíem tingut cap problema d’aquest tipus. Quan va interrompre l’acte, fins i tot li vam oferir el micro per dir el que volgués però no va voler. Només venia a boicotejar l’esdeveniment”, va sentenciar Burrell.

tracking