SEGRE

La selectivitat comença aquest dimarts amb 1.868 matriculats a Lleida

Són 50 més que l'any anterior, la majoria procedents de Batxillerat

Alumnes a la selectivitat del juny de l’any passat.

Alumnes a la selectivitat del juny de l’any passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 1.868 alumnes estan matriculats per realitzar a Lleida a partir d'aquest dimarts i fins dijous la selectivitat, la prova d'accés a la universitat (PAU). Segons les dades de la Universitat de Lleida (UdL), són 50 més que el 2017.

D'aquests 1.868 alumnes, 1.612 són estudiants que han acabat aquest curs el Batxillerat; 165 estudiants es presenten per lliure (provenen de Batxillerat d’altres anys però no havien fet les PAU, volen millorar nota o sols examinen assignatures de la fase específica), i els restants, 91, són alumnes que provenen de Cicles Formatius de Grau Superior i s’examinen d’alguna assignatura de la fase específica.

Lleida comptarà amb 8 tribunals: tres al campus de Cappont, dos a l'escola d'Agrònoms, un a Medicina, un a la unitat docent de l'Arnau de Vilanova i un altre a La Seu d'Urgell.

Enguany, com a novetat, Història de la Filosofia s’examina a la fase específica i passa a ser ponderable a graus de les branques d’Arts i Humanitats i de Ciències Socials i Jurídiques.

Els resultats de les proves de la selectivitat es coneixeran el dimecres 27 de juny.

tracking