SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

S'encasta en un semàfor en un espectacular xoc a Ronda

L’accident va provocar el tall de la via

El semàfor destrossat i els dos vehicles implicats en el sinistre.

El semàfor destrossat i els dos vehicles implicats en el sinistre.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Espectacular accident de trànsit ahir a la tarda al passeig de Ronda després que, per causes que es desconeixen, un conductor perdés el control del seu vehicle, s’encastés contra un semàfor i acabés xocant contra un altre cotxe que anava en direcció contrària.

Malgrat l’aparatositat del sinistre, només va caldre lamentar danys materials. Pel que sembla, el conductor es va distreure, segons va informar la Guàrdia Urbana.

L’accident es va produir a les 16.26 hores a l’altura del carrer Cardenal Cisneros. Una furgoneta que circulava en direcció a la sortida de la ciutat va pujar a la mitjana, va impactar contra el semàfor, va envair el sentit contrari i va xocar contra un turisme que anava en direcció a Rovira Roure. Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles de Guàrdia Urbana i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques. L’aparatositat del sinistre va obligar a tallar la circulació en direcció a Rovira Roure fins a passades les 17.15 hores. El 28 de maig, una conductora, molt probablement a causa de la intensa pluja, es va encastar contra el radar fix que està situat a l’avinguda Rovira Roure.

tracking