SEGRE

Condemnat a 28 anys de presó per abusar sexualment i pegar les seues dos filles a Lleida

El tribunal també li ha retirat la custòdia de la filla gran durant quinze anys i de la petita durant onze

L’acusat, que compleix presó preventiva, ahir al banc de l’Audiència.

L’acusat, que compleix presó preventiva, ahir al banc de l’Audiència.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència de Lleida ha condemnat a 28 anys i tres mesos de presó un home de 46 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de la capital del Segrià acusat d'apallissar i abusar sexualment de les seues dos filles menors d'edat. Concretament, ha condemnat l'acusat a quinze anys de presó per un delicte d'agressió sexual, onze anys de presó per un delicte d'abusos sexuals, un any i mig de presó per un delicte de maltractament habitual i nou mesos més per un delicte de maltractament. A més, el tribunal també li ha retirat la custòdia de la filla gran durant quinze anys i de la petita durant onze anys. També el condemna a vuit anys de llibertat vigilada un cop surti de la presó i a indemnitzar les filles amb 30.000 i 15.000 euros respectivament pels danys patits.

Durant el judici, l'home va negar els fets i va recordar que va ser ell qui va portar el novembre del 2016 la seua filla a la comissaria dels Mossos perquè denunciés que havia patit abusos per part d’una altra persona. Una denúncia que va acabar destapant el cas jutjat, que va provocar la seua detenció i el seu ingrés preventiu a la presó.

Les agressions físiques i psíquiques, segons la Fiscalia, van tenir lloc des que les dos nenes i la seua mare van arribar a Lleida l’any 2007. Els abusos i les agressions sexuals, encara que no s’ha pogut determinar una data exacta, haurien començat sobre el 2010. La fiscalia havia demanat 37 anys de presó per a l'acusat.

tracking