SEGRE

TRIBUNALS SENTÈNCIA

Condemnat a pagar més de 6.000 euros per causar 130 punxades en un camí de Lleida

Els perjudicats van gravar en vídeo el seu veí, a l’Horta, posant claus i agulles

‘Frame’ en el qual es veu el veí posant alguna cosa al camí que comparteix amb el denunciant.

‘Frame’ en el qual es veu el veí posant alguna cosa al camí que comparteix amb el denunciant.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida ha condemnat un veí de l’Horta de setanta-dos anys per un delicte de danys al causar 130 punxades als vehicles dels seus veïns després de col·locar claus i agulles hipodèrmiques en un camí. En total, el processat haurà de pagar més de 6.000 euros després que el tribunal l’hagi condemnat a una multa de 2.400 euros pels danys i a indemnitzar les víctimes amb uns altres 3.800 euros.

D’aquesta forma, l’Audiència confirma la sentència dictada en primera instància pel Jutjat Penal 2 i també absol la seua dona del delicte de danys que li imputaven la Fiscalia i l’acusació particular, representada per l’advocat Enric Rubio.

Els fets van ocórrer entre gener del 2014 i octubre del 2015 en un camí que uneix l’habitatge del processat i l’empresa del denunciant. En aquest període de temps, la sentència considera provat que l’ara condemnat col·locava el seu vehicle de tal manera que la resta de cotxes que passaven pel camí havien de passar pel lloc on havia col·locat claus i agulles. En aquell temps, les víctimes van patir fins a 130 punxades a les rodes dels seus vehicles. Davant de la sospita, el denunciant va gravar en vídeo l’acusat posant els claus al camí. Durant el judici, l’acusat va assenyalar que simulava posar els claus per enfadar el denunciant, però que en realitat només col·locava escuradents. Una versió que l’Audiència considera “inversemblant”.

La Fiscalia sol·licitava una multa de 10.800 euros i l’acusació particular, de 21.600 euros, per un delicte continuat de danys.

tracking