SEGRE

Un home denuncia que ha estat agredit a Lleida per portar un llaç groc

Josep Aldabó, l'home agredit a Lleida per portar un llaç groc.

Un home denuncia que ha estat agredit a Lleida per portar un llaç grocÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Aldabó, un veí de Lleida de 65 anys, ha denunciat aquest divendres que ha patit una agressió per portar un llaç groc. Els fets han passat a les 7 del matí a la plaça Ricard Viñes, quan un grup de joves estava arrencant cartells de la concentració en suport als nois d’Altsasu. La víctima ha explicat a SEGRE que, en veure'l amb un llaç groc, els joves l'han increpat amb crits de "Viva Espanya". Ell assegura que, tot i haver respost amb un "visca", perquè "no té res en contra dels espanyols", un dels joves l'ha colpejat amb una bossa provocant-li un tall a l'orella.

Aldabó té previst presentar denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

D’altra banda, el Comitè en Defensa de la Repúblia (CDR) de Lleida ha denunciat a través de les xarxes socials que aquesta matinada el balcó d’un pis de Gardeny que tenia una estelada i cartells en contra dels ‘presos polítics’ ha patit un atac amb pedres. Els impactes no han causat danys materials.

Segons els CDR, també aquesta matinada han estat arrencats a la Bordeta els cartells que informaven de l’acte convocat per aquest dissabte sobre les pensions.

L'agredit ha patit un tall a l'orella.

Un home denuncia que ha estat agredit a Lleida per un grup que arrencava cartells i llaços grocs@perebai4

tracking