SEGRE

EDUCACIÓ IDIOMES

El 50% d'alumnes d'ESO del

Gràcies al programa WhatsEp?, pioner a Catalunya || Va començar fa quatre cursos i enguany es gradua la primera promoció

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Al voltant de la meitat dels alumnes d’ESO de l’institut Joan Oró tenen l’anglès com a llengua vehicular. És el resultat de l’aplicació del programa WhatsEp?, pioner a Catalunya, que el centre va iniciar fa 4 cursos en un dels quatre grups d’ESO, que aquest any es gradua. Consisteix en una immersió progressiva en aquest idioma, de manera que a primer els estudiants reben un 40% de classes en anglès, un 50 per cent a segon, un 65% a tercer i un 80 per cent a quart, pràcticament totes menys català i castellà.

Els estudiants estan encantats perquè han vist com el seu nivell d’anglès millorava molt. “Al principi no sembla possible, però ara em resulta més estrany fer matemàtiques en català que en anglès”, afirma Judith Llobera, mentre que Dani Calvo destaca que “puc mantenir una conversa perfectament sense perdre el fil”. La directora, Emma Carrera, afirma que els alumnes han adquirit els mateixos coneixements que si haguessin rebut les classes en català.

La primera promoció del Joan Oró que ha cursat l’ESO amb l’anglès com a llengua vehicular.

La primera promoció del Joan Oró que ha cursat l’ESO amb l’anglès com a llengua vehicular.ÒSCAR MIRÓN

tracking