SEGRE

Judici per assetjar suposadament un cambrer a la plaça Sant Joan de Lleida

La inculpada acumula ja quatre condemnes per coaccions a la víctima i ja ha estat a la presó

Plaça Sant Joan de Lleida

Judici per assetjar suposadament un cambrer a la plaça Sant Joan de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d’Instrucció 2 de Lleida va acollir ahir un judici contra una dona d’uns 50 anys acusada d’assetjar el cambrer d’un establiment de la plaça Sant Joan. L’acusació particular va sol·licitar que se li imposi una multa de 360 euros i una ordre d’allunyament de cinquanta metres del bar per un delicte lleu de coaccions. No és la primera vegada que l’acusada s’enfronta a un judici per suposat assetjament de la víctima i, abans del judici, agents dels Mossos d’Esquadra van haver de desallotjar-la de la sala d’espera per causar aldarulls, ja que increpava la víctima i diversos testimonis que l’acompanyaven. Finalment, el judici va haver de celebrar-se sense l’acusada.

La vista d’ahir jutjava uns fets concrets, malgrat que aquesta situació es prolonga des de fa dos anys. En aquesta ocasió, l’acusada va entrar al bar i va insultar i va amenaçar la víctima al negar-se a servir-la. La dona, segons la denúncia, ronda per l’establiment i provoca aldarulls, amb crits i amenaces de mort. Segons fonts pròximes al cas, en una ocasió la dona va tirar un cubell d’aigua a diverses persones que es trobaven a la plaça Sant Joan, per la qual cosa la Guàrdia Urbana li va posar una multa de 300 euros. La víctima demana que aquesta dona no pugui atansar- se a l’establiment.

Aquesta és la cinquena causa a què s’enfronta l’acusada amb denúncia de la víctima, l’última de fa només una setmana, mentre que té pendents altres procediments. Segons l’advocat de la víctima, a l’acumular tres condemnes per delictes lleus (antigues faltes) ja passa a considerar-se un delicte comú. De fet, si la jutge li imposa l’ordre d’allunyament i la dona la incompleix, el trencament de condemna pot comportar pena de presó. En l’última multa, al no poder afrontar-la, va haver d’ingressar a la presó.

tracking