SEGRE

Lleida recupera una terrassa nocturna d'estiu

El nou titular potenciarà el servei de restaurant per a sopars

Terrassa d'estiu a la Llotja.

La Llotja recupera al juliol la terrassa nocturna d'estiuSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La terrassa nocturna de la Llotja tornarà a funcionar a partir de mitjans de juliol després que el consell d’administració del Centre de Negocis i Convencions (CNC) donés llum verda ahir a l’única oferta presentada per a aquest servei, de Tu Tries Gastronomia, vinculada a Cinc Sentits Càtering. El conseller delegat del CNC, Rafel Peris, va explicar que la proposta potencia l’oferta gastronòmica d’aquest espai situat a la coberta del palau de congressos. En aquest sentit, va indicar que, a banda de la mateixa terrassa, hi haurà un recinte semitancat que funcionarà com a restaurant per a sopars. “No serà una terrassa discoteca, sinó un restaurant amb terrassa per prendre una mica a l’aire lliure”, va detallar.

Peris no va poder precisar si mantindrà el nom que havia tingut en anteriors temporades, Da Moon, o el canviarà.

D’aquesta forma, la terrassa nocturna de la Llotja tornarà a funcionar després de quedar inactiva l’estiu passat per primera vegada des del 2010. El motiu va ser la falta de temps perquè el CNC convoqués un concurs públic després que el febrer del 2017 assumís directament la gestió del palau de congressos al rescindir el contracte a l’anterior empresa concessionària. En canvi, sí que va mantenir l’activitat de la cafeteria situada a la planta baixa després de cedir-ne provisionalment la gestió a Shalom. Precisament, Peris va indicar ahir que està previst que a partir del setembre també surti a concurs aquest servei.

Així mateix, ahir el consell del CNC va aprovar les dos ofertes presentades per al servei de càtering dels esdeveniments que se celebrin a la Llotja. Una és la de Tu Tries Gastronomia i l’altra, Cuina en Moviment, vinculada a Tugues. Peris va assenyalar que, a partir d’ara, els organitzadors d’actes a l’edifici que requereixin un servei de càtering podran elegir entre aquestes dos empreses i Shalom, que són els que tenen l’homologació per prestar-lo. D’altra banda, abans del consell d’administració es va celebrar la junta d’accionistes, que va donar el vistiplau al pressupost d’aquest exercici.

tracking