SEGRE

SUCCESSOS RESCAT

Salven un home que es va tirar al riu des del pont de Príncep de Viana

Agents dels Mossos i de la Guàrdia Civil el rescaten de l’aigua a la força després de negar-se a sortir || Un veí de la Franja de 30 anys que va ser evacuat a l’Arnau

Agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil el van poder treure de l'aigua.

Rescaten un home al riu a Lleida ciutatÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil van rescatar ahir un home que s’havia tirat al riu Segre des del pont de Príncep de Viana. Segons van informar fonts policials, els fets van succeir sobre les 13.00 hores del migdia quan diverses persones que caminaven per la zona van veure un home assegut al pont. En aquell moment també va passar pel lloc una patrulla de la Guàrdia Civil, que va intentar convèncer l’individu que no es tirés, encara que finalment aquest va saltar al riu. Els testimonis havien alertat al 112 i fins a la zona es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, a banda de la Guàrdia Urbana.

Una vegada al riu, l’home se’n va anar cap a un dels laterals de la canalització, però va mantenir mig cos a l’aigua. Els agents van baixar i el van instar a sortir del riu, però l’home s’hi negava. Això va obligar que dos agents de la Guàrdia Civil i dels Mossos d’Esquadra, recolzats pels seus companys des de la vora, entressin ràpidament a l’aigua per obligar l’home a sortir, malgrat la resistència que va posar. Una vegada es trobava fora, els agents van traslladar l’individu, un veí de la Franja d’uns trenta anys i d’origen romanès, fins a la llitera que havien habilitat els efectius del SEM, que el van evacuar en ambulància fins a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Malgrat que no presentava lesions, l’home va ser traslladat per fer-li un reconeixement sanitari.

tracking