SEGRE

UNIVERSITAT EQUIPAMENTS

La UdL licitarà després de l'estiu una residència al campus d'Igualada

Quan finalitzi un estudi de viabilitat, traurà a concurs l’obra i la gestió

La presentació del campus de la UdL a Igualada, l’any passat.

La presentació del campus de la UdL a Igualada, l’any passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat de Lleida (UdL) impulsa la construcció d’una residència d’estudiants al campus d’Igualada, en un terreny de 1.560 metres quadrats i, tal com preveu la nova llei de Contractes del Sector Públic, elaborarà primer un estudi de viabilitat econòmica i financera de l’equipament.

El vicerector de Campus, Jesús Avilla, va explicar ahir que consultaran empreses susceptibles de poder efectuar aquest estudi. En concret, el rector ja ha firmat una resolució per a l’obertura de “consultes preliminars de mercat per a la realització” d’aquest informe i, una vegada hagin elegit el que considerin millor, l’inclouran a la documentació del concurs per a la redacció del projecte, construcció i explotació de l’equipament, que Avilla preveu per després de l’estiu.

En un terreny de 1.560 metres quadrats, per completar l’oferta a la capital de l’Anoia

D’aquesta manera, la residència podria estar en obres d’aquí a un any i acabada un any després, aproximadament. Avilla va destacar que el campus Igualada-UdL “necessita una residència universitària” i va destacar la voluntat tant de l’alcaldia de la capital de l’Anoia com de la conselleria d’Empresa i Coneixement (l’actual titular de la qual va ser regidora d’Igualada) de portar a terme aquest projecte de manera imminent.

Aquest campus va arrancar oficialment el setembre passat amb la carrera d’Infermeria (ja s’impartia a Igualada des del curs 2015-2016) i el doble grau de Nutrició i Fisioteràpia, així com Enginyeria Química i un màster en Enginyeria del Cuir, que fins aquell moment depenien de la Politècnica de Catalunya.

El pròxim curs 2018-19 se sumaran el grau d’Enginyeria de l’Organització, Logística i Gestió Industrial, una nova carrera pionera anomenada Tècniques Computacionals i Aplicacions Digitals, així com un màster en Pràctiques i Simulacions Clíniques, que aprofitarà les instal·lacions de l’únic hospital simulat a Espanya, anomenat 4D Health.

D’altra banda, les obres de construcció del segon edifici polivalent del campus de Cappont començaran la setmana que ve.

tracking