SEGRE

SUCCESSOS ASSALTS

Agredeixen amb un ganivet un jove per robar-li el mòbil a Prat de la Riba

Un altre lladre empeny una dona a Pardinyes

Imatge del quarter de la Guàrdia Urbana.

Imatge del quarter de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la matinada a l’avinguda Prat de la Riba dos joves de 19 i 20 anys acusats de lesionar minuts abans amb un ganivet un altre jove per robar-li el mòbil. La Urbana els va arrestar com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions.

Els fets van tenir lloc cap a les 4.30 hores a l’avinguda Prat de la Riba. Va ser la mateixa víctima qui va explicar als agents què havia succeït i els va mostrar les ferides que tenia al braç. La víctima va assegurar que els dos autors eren dos joves que es trobaven a escassos metres. Els urbans van procedir a la seua identificació i els van arrestar com a presumptes autors de l’assalt.

La Urbana va arrestar un altre jove acusat d’arrancar d’una estrebada una cadena a un dona i tirar-la a terra

Hores abans, a les 21.05 hores de dimarts, la Guàrdia Urbana va arrestar un jove de 19 anys acusat d’arrancar d’una estrebada una cadena d’or a una dona al carrer Roca Llaurador, a Pardinyes, i intentar robar una bicicleta al carrer Vila de Foix. La víctima va explicar que un jove li va fer una estrebada per robar-li la cadena i que va caure a terra. Poc després, van rebre l’avís de l’intent de robatori d’una bicicleta al carrer Vila de Foix. El propietari de la bici i un amic havien aconseguit retenir el lladre a l’avinguda Blondel. Al registrar-lo, els agents van trobar la cadena d’or de la dona. Va ser detingut per un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte lleu de furt. També li van trobar marihuana, que li va ser decomissada, i el van denunciar administrativament.

D’altra banda, la Urbana va decomissar dimarts una navalla d’11 centímetres de full que portava un menor de 17 anys a la plaça Sant Llorenç. Va ser multat i van avisar la mare.

tracking