SEGRE

COMERÇ ACTIVITAT

Inquietud pel tancament d'un local d'estètica a Lleida

Els seus clients, preocupats pels pagaments anticipats || La botiga penja un cartell que diu que els treballadors estan malalts

El local de la franquícia, a la plaça Sant Joan, amb la nota.

El local de la franquícia, a la plaça Sant Joan, amb la nota.Lleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els clients del centre d’estètica i depilació làser Único es van sorprendre ahir al trobar-se l’establiment d’aquesta franquícia a la plaça Sant Joan amb la persiana abaixada. “Tenia cita per a aquesta tarda i m’he trobat que el centre està tancat”, va dir una clienta que era a la porta. “He intentat trucar per telèfon però no responien”, va afegir. A la porta hi ha una nota en què posa: “A causa d’una baixa per malaltia de diversos treballadors ens veiem obligats a tancar el centre fins al 10/07.” Es dóna la circumstància que aquest fet coincideix que a la pàgina web d’Único ja no apareix cap local a la ciutat.

En aquest tipus de negocis és habitual pagar tractaments o sessions per endavant, la qual cosa fa que els seus clients estiguin preocupats per la possibilitat de perdre els diners. El president dels comerciants de l’Eix, Llorenç González, va al·legar que desconeixia el cas d’aquesta botiga, però va apuntar que “això fa pudor de socarrim, és estrany, ho mirarem”. Un portaveu de l’empresa Único va dir que no tenen previst tancar el centre i que obriran el dia que figura a la nota, encara que sense especificar per què no apareix cap franquícia a Lleida a la seua pàgina web.

tracking