SEGRE

COMERÇ ESTÈTICA

Tanca el centre d'estètica Único de Lleida

El local de la franquícia, a la plaça Sant Joan, amb la nota.

El local de la franquícia, a la plaça Sant Joan, amb la nota.Lleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El propietari de la franquícia del centre d’estètica i depilació làser Único, que estava ubicat a la plaça Sant Joan, ha tancat l’establiment “per causes totalment alienes a la companyia”, va assegurar ahir Centros Único, qui va confirmar que a partir de dilluns vinent obrirà un centre temporal per a aquells clients amb tractaments contractats. Aquesta setmana el local apareixia amb la persiana abaixada amb una nota on hi deia que “a causa d’una baixa per malaltia de diversos treballadors ens veiem obligats a tancar el centre fins al 10/07”.

La companyia ha informat que a partir del 2 de juliol vinent “hi haurà operatiu a Lleida un servei instal·lat exclusivament per garantir la continuïtat d’aquells tractaments que estiguin pendents de completar-se”. En aquest sentit, s’ha habilitat una línia d’atenció al client, on podran dirigir-se per reprendre els seus tractaments, als telèfons 910 770 222, 900 670 037, o a través de consultaonline@centrosunico.com.

La firma va assegurar “que lamenta el succeït” i va anunciar la seua intenció d’inaugurar, “tan aviat com sigui possible, un centre propi a Lleida”. A la seua pàgina web, la companyia explica que “per raons alienes a la nostra voluntat el centre a Lleida roman tancat”.

tracking