SEGRE

Multa per deixar que el fill i altres nens molestin amb una pilota a la plaça Pau Casals de Lleida

Imatge d'arxiu de la plaça Pau Casals de Lleida.

Multa per deixar que el fill i altres nens molestin amb una pilota a Pau CasalsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida va multar dimecres a la tarda una mare per permetre que el seu fill i altres nens causessin molèsties jugant amb una pilota a la plaça Pau Casals. Els fets van ocórrer poc després de dos quarts de vuit de la tarda, quan els agents van rebre l’avís que un grup de menors molestava els veïns amb una pilota. A l’arribar al lloc, els urbans van comprovar que hi havia uns nens que jugaven amb una pilota, amb la qual donaven cops a les plantes i als vidres dels establiments pròxims.

Al veure els policies, els menors van sortir de pressa del lloc i van deixar allà la pilota. No obstant, van poder identificar la mare d’un dels nens que, a més, era la propietària de la pilota. Va ser denunciada per haver permès que els nens juguessin amb la pilota ocasionant molèsties.

La multa arriba dies després que veïns i comerciants de la plaça recollissin 300 signatures per tal de demanar que es prohibeixi jugar a futbol en aquest espai públic de la Zona Alta. “Mentre no ho aconseguim, continuarem trucant a la Guàrdia Urbana”, va explicar un dels impulsors.

tracking