SEGRE

SUCCESSOS SEGURETAT

Nova baralla al bar La Cordobesa

Una baralla entre dos grups dijous a la tarda acaba amb 2 persones a l’hospital

Serveis sanitaris i agents de Mossos i Urbana, dijous després de la baralla al carrer Comtes d’Urgell.

Serveis sanitaris i agents de Mossos i Urbana, dijous després de la baralla al carrer Comtes d’Urgell.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns del carrer Comtes d’Urgell van mostrar ahir la seua indignació i preocupació després de registrar-se una nova baralla al bar La Cordobesa, conegut per la baralla entre diversos joves i agents de la Guàrdia Urbana que va ser gravada en vídeo el mes de març passat.

Segons van informar fonts policials, els fets van ocórrer dijous cap a les 19.15 hores quan els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van rebre una trucada d’un ciutadà que alertava que s’estava produint una baralla entre dos grups a l’interior del bar situat al número 1 del carrer Comtes d’Urgell. A l’arribar al lloc, els agents van veure diverses persones ferides, i dos de les quals van ser traslladades a l’Arnau de Vilanova per rebre atenció mèdica, però no hi va haver cap detingut al no haver-hi denúncia.

En declaracions a aquest diari, alguns dels veïns van mostrar la seua preocupació i van instar la Paeria a intervenir en l’assumpte, malgrat que l’ajuntament ha aixecat diverses actes contra l’establiment per consum de drogues i l’ha precintat en dos ocasions. Els veïns denuncien que les baralles són contínues i els actes incívics. “Consumeixen droga i alcohol al carrer i orinen a les portes dels establiments”, denuncien.

La instrucció del cas està pràcticament acabada i la titular del jutjat ha admès la denúncia dels joves, que acusen els agents de la Guàrdia Urbana de tortures i agressió amb instrument perillós, però també la dels agents, que imputen als joves un delicte lleu de lesions i un delicte d’atemptat a l’autoritat.

La Fiscalia està valorant les imatges dels fets.

Admeten les denúncies per l’agressió de dos urbans

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Lleida ha admès a tràmit la denúncia presentada per dos joves contra dos agents de la Guàrdia Urbana per una agressió al bar La Cordobesa el març passat difosa en un vídeo que es va fer viral. En les imatges es veu com un dels agents agredeix un jove amb una cadira.

tracking