SEGRE

HORTA CAMINS

Denuncien que els clots a Copa d'Or fan malbé la fruita

|

Un agricultor assenyala els clots que provoquen danys a la fruita que transporta.

Un agricultor assenyala els clots que provoquen danys a la fruita que transporta.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agricultors que tenen les seues finques a Copa d’Or denuncien que el mal estat de camins de terra, com el de Copa d’Or i el Vell d’Albatàrrec, provoquen que la fruita es faci malbé quan hi passen els tractors. “Ara estem collint la nectarina big top i cada vegada que hi passo amb el tractor, amb els clots que hi ha, molta es fa malbé”, va explicar Adrià Huguet. Va recordar que fa unes setmanes van registrar a l’ajuntament una trentena de firmes per instar la Paeria que asfalti els sis quilòmetres de camins de terra que té una part de la partida i encara n’esperen resposta.

De fet, ja fa quatre anys que reclamen que els asfaltin. L’agricultor va manifestar que el mal estat dels camins, a banda de danyar la fruita, també perjudica la maquinària agrícola. Va assenyalar que seria més econòmic asfaltar aquests sis quilòmetres que el manteniment que comporta conservar-los de terra.

D’altra banda, els veïns es mostren escèptics davant de l’aprovació per part de la comissió de l’Horta de la Paeria de la millora del pont de la séquia de Torres a Copa d’Or, que preveu ampliar-lo fins als set metres i que no tingui baranes. Huguet va dir “que fins que no vegi que ho arreglen no m’ho creuré”. I és que els veïns de Copa d’Or ja fa dotze anys que reclamen a l’ajuntament que millori la seguretat d’aquest pas.

tracking