SEGRE

POLÍTICA PRIMÀRIES

Casado diu que “si els independentistes volen marxar, que marxin a Brussel·les”

Casado es dirigeix als seus simpatitzants, ahir a la tarda a Lleida.

Casado es dirigeix als seus simpatitzants, ahir a la tarda a Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El candidat a la Presidència del Partit Popular, Pablo Casado, va visitar ahir Barcelona i Lleida i va dir que “si els independentistes volen marxar, que marxin com Puigdemont a Brussel·les, o a Alemanya”. Va afegir que “no hi haurà cap contemplació ni cap diàleg amb qui vol trencar la legalitat”. El candidat i un dels favorits a succeir Mariano Rajoy va visitar ahir Lleida durant unes hores en què es va reunir amb militants i simpatitzants i va seguir el partit d’Espanya al Mundial en un bar de la ciutat.

Casado va assegurar que Catalunya serà el pilar de la seua actuació si és president del PP, i que defensarà una Catalunya plural però unida a la resta d’Espanya: “No hi ha res més important en els propers mesos i és el que abanderaré.”

Així mateix, va lamentar que menys d’un 10% dels 850.000 afiliats del PP puguin votar en aquestes primàries. “És una llàstima que hauríem d’intentar canviar o millorar en el futur”, va dir el candidat.

Durant la seua visita a Catalunya, Pablo Casado va aprofitar per homenatjar la Policia Nacional i les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i va recordar que “no poden veure conculcat el seu treball i la seua funció fonamental per garantir la democràcia”.

tracking