SEGRE

Els polítics independentistes presos paren a la presó de Ponent

Junqueras, Romeva, Sánchez i Cuixart han estat una mitja hora al centre de Lleida abans de seguir el viatge cap a Lledoners

Imatges de l'arribada dels polítics presos al centre penitenciari de Ponent

Els polítics presos, al centre penitenciari de PonentItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exvicepresident Oriol Junqueras, l’exconseller Raül Romeva, l’exlíder de l'Assamblea Nacional Catalana (ANC) Jordi Sánchez i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart han parat aquest dimecres durant una mitja hora al Centre Penitenciari de Ponent. L’autobús de la Guàrdia Civil que porta als líders independentistes i a altres presos ha entrat a la presó lleidatana per deixar un reu procedent de Zuera. Minuts abans de les onze del matí, l’autobús ha abandonat la presó de Lleida i ha prosseguit el seu camí cap a Barcelona.

Mira totes les imatges!  

Els quatre presos catalans han sortit poc abans de les 09.00 hores de la presó saragossana de Zuera en un autobús de la Guàrdia Civil com el que ahir els va traslladar des de la presó madrilenya de Valdemoro. Els reclusos continuen així el camí cap a Catalunya per ingressar a la presó de Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona), una de les més modernes del sistema penitenciari català, inaugurada el 2008, que el Departament de Justícia els ha adjudicat tenint en compte el seu perfil, les seues necessitats i la proximitat respecte als seus familiars.

També l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell i l’exconsellera de Treball del Govern Dolors Bassa han sortit avui de la presó de dones d’Alcalá de Henares (Madrid) amb destinació a Catalunya, on ingressaran previsiblement a la presó Puig de les Basses, en Figueres (Girona).

tracking