SEGRE

OCUPACIÓ CAMPANYA DE LA FRUITA

Temporers 'acampen' a l'aire lliure a l'entorn de la Fira a Cappont

La Crida diu que n’hi ha 43 que dormen als Camps Elisis i 100 més a la ciutat

Tres temporers dormien ahir a la tarda al ras darrere del pavelló 3 de la Fira.

Tres temporers dormien ahir a la tarda al ras darrere del pavelló 3 de la Fira.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La presència de persones que dormen al ras que en anys anteriors era habitual al Barri Antic s’ha traslladat aquest estiu a l’entorn de la Fira, després que la Paeria instal·lés al pavelló 3 el centre d’atenció a temporers.

Davant d’aquesta situació, el grup municipal de la Crida va criticar ahir que la Paeria, en una acció coordinada entre la Guàrdia Urbana i la concessionària de la neteja Ilnet, retirés durant el matí matalassos d’aquests temporers. “L’acció no s’ha centrat únicament en la neteja de l’entorn, sinó que s’han emportat pertinences com matalassos i cartrons que utilitzen els temporers que fa dies que pernocten en aquest espai”, va afirmar la Crida en un comunicat, en el qual precisa que membres de la formació s’han personat a l’espai per conèixer la situació. Segons les seues dades, unes 43 persones dormen al davant del pavelló i s’estan a l’espai per poder accedir als serveis del centre per a temporers, alhora que un altre centenar de persones més dormen per la ciutat.

Per la seua part, l’equip de govern de la Paeria va assegurar que s’ha ofert ajuda a aquestes persones, “segons els recursos de què disposa el projecte d’atenció als temporers”, i que “des de l’inici de la campanya els ofereix les quatre nits d’allotjament establertes”. També va assenyalar que els serveis d’Ilnet van netejar l’entorn del pavelló “per mantenir la salubritat de la zona amb el suport d’agents de la Guàrdia Urbana, que van vetllar per les pertinences personals”. Va afegir que la Crida “menteix, manipula i tergiversa els fets per finalitats polítiques” a l’acusar urbans i empleats d’Ilnet, “que també són treballadors”, d’emportar-se pertinences dels temporers.

Tres temporers dormien ahir a la tarda al ras darrere del pavelló 3 de la Fira.

Tres temporers dormien ahir a la tarda al ras darrere del pavelló 3 de la Fira.LLEONARD DELSHAMS

tracking