SEGRE

CÀRRECS

Miquel Aran, nou gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

Substitueix Josep Clotet, que s’ha jubilat

Miquel Aran, nou gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

Miquel Aran, nou gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del consorci del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, i alcalde de la ciutat, Àngel Ros, ha anunciat aquest dimarts el nomenament de l’enginyer agrònom especialitzat en Fitotecnia Miquel Aran com a nou gerent de l’ens, després de superar el procés de selecció per substituir l’anterior responsable, Josep Clotet, que s’ha jubilat.

Ros ha agraït la tasca duta a terme pel tinent d’alcalde Rafael Peris, que s’ha encarregat interinament d’aquestes tasques juntament amb altres tècnics, així com a la comissió conjunta amb la Universitat de Lleida (UdL) que ha assumit la recerca del nou gerent, ha informat aquest dimarts l’ajuntament en un comunicat.

El procés, segons ha dit Ros després de la reunió del consell d’administració, ha estat totalment objectiu, a partir del currículum i les entrevistes dels aspirants, hi havia candidats, dels quals set complien els requisits fixats i quatre van superar el tall fins arribar a l’entrevista final.

Miquel Aran, que s’incorporarà al seu lloc de treball el pròxim 1 de setembre, és enginyer agrònom especialitzat a Fitotecnia i té un màster en Ciències del Terra i té experiència en la transferència de coneixement i gestió de la investigació i innovació al món agroalimentari.

Per la seua part, el rector de la Universitat de Lleida i vicepresident del consorci, Roberto Fernández, ha ressaltat també el bagatge i l’experiència d’Aran en projectes internacionals.

El consell d’administració del Parc Científic ha analitzat en la seua reunió les dades de la memòria de l’any 2017, que mostren que a finals d’any comptava amb 131 empreses, setze més que un any abans, 1.800 treballadors i una facturació conjunta de 151,5 milions d’euros.

tracking